" Food - Flower - Travel " Photography. | Trip: Girona - Catalunya.

Trip: Girona - Catalunya.

August 17, 2017  •  Leave a Comment

A fantastic city to wander around, beautifully renovated buildings, terraces, restaurants and other places of interest. Cathedral, Jewish Quarter, Rambla de la Libertat, but also a nice shopping district near the hotel "Carlemany".

For the cinema / photography enthusiast, visiting the Musea del Cinema-Collecció "Tomàs Mallol" is definitely worth it. In the 1980s, I had the pleasure of seeing him with a big technical camera, no light meter, just Experience, sometimes waiting for the light to be correct, but his pictures were almost always spot on.

Een fantastische stad om heerlijk rond te dwalen, mooi gerenoveerde gebouwen, terrasjes, eethuisjes an andere bezienswaardigheden. Kathedraal, Joodse wijk, de Rambla de la Libertat, maar ook een gezellige winkelwijk in de omgeving van hotel “Carlemany”.

Voor de cinema/fotografie liefhebber is een bezoek aan het Musea del Cinema-Collecció "Tomàs Mallol" zeker de moeite waard. In de jaren tachtig heb ik nog het genoegen gehad om de naamgever van het museum bezig te zien met een grote technische camera, geen lichtmeter, gewoon ervaring, soms een poosje wachten op het juiste licht, maar zijn foto’s waren vrijwel altijd spot on.

Nearby the Cathedral. (Drawing and painting is a popular activity in Catalunya).

317ND750 64_Blog 966 px 20% photo w v d h


No Usage Right Of Any Kind Granted Without Written Authorization from H.Haspers & W.J. van der Horst

 


Comments

No comments posted.
Loading...