" Food - Flower - Travel " Photography. | "Inauguration of the official track of Enganxe of the Hipica Catalana Federation.

"Inauguration of the official track of Enganxe of the Hipica Catalana Federation.

September 18, 2017  •  Leave a Comment

"Inauguració de la pista oficial d'Enganxe de la Federació Hipica Catalana en col.laboracio amb Club Hipic Estartit-Torroella de Montgrí amb un concurs territorial preparatiu pel campeonat de Catalunya q tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 d'Octubre a les mateixes instal.lacions. Malgrat les inclemencies del temps ha sigut tot un èxit!” 

"Inauguration of the official track of Enganxe of the Hipica Catalana Federation in collaboration with Club Hipic Estartit-Torroella de Montgrí with a territorial competition preparatory for the Catalonia Championship that will take place on October 27, 28 and 29 at The same facilities. Despite the inclement weather has been a success! "

Hipica "Mas Paguina" - Estartit

Paquinq

Paquinq

Paquinq

Paquinq


Comments

No comments posted.
Loading...